Presentació

elisabet quintana seguí

Maó, 9 de juny de 1974

dades acadèmiques

2000. Llicenciada en Arquitectura Superior. Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. ETSAB 2005: Graduada per la Diplomatura Superior de Paisatgisme a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de Barcelona. ETSAB

dades professionals

2000_actualitat. Arquitecta col·legiada nº 349739 al Col·legi Oficial d’Arquitectes de les illes Balears 2003_actualitat. Arquitecta col·legiada nº 7599 al Col·legi Oficial d’Arquitectes de la Comunitat Valenciana 2002_actualitat. Membre de la Asociación Española de Paisajistas. AEP. Professora Associada de Paisatgisme i Urbanisme a l’Escola Tècnica Superior d’Arquitectura de València. ETSAV. Membre de l’equip de redacció de la revista Paisea.

selecció de premis i distincions en projectes i concursos

2014 Proposta d’ordenació per al sector Platja de l’Ahuir de Gandia. Primer premi. Equip redactor: Alberto Peñín, Blanca Peñín, Alberto Peñín, Nacho Díez, Emili Ivars i Elisabet Quintana.

2014 Regeneració econòmica, social i ambiental del casc històric de Calp. 2n Accèsit. Equip redactor: Blanca Peñín Llobell, Lluís Miret Pastor, Lucía Campos Seguí, Elisabet Quintana Seguí, Lydia Gómez Gonzalez, Mario Azara García del Busto.

2013 Parc de les vies. Alboraia. Menció en la modalitat d’Urbanisme i Paisatge en els premis d’Arquitectura COACV (2010-2011-20112). Redactat amb Pablo Peñín Llobell

2011 Ordenació i restauració integrals dels terrenys i dependències del Santuari de la mare de Déu del Toro, projecte guanyador del concurs d’idees. Redactat amb Blanca Quintana Seguí.

2003. Finalista 3r Premi Europeu de Paissatge Rosa Barba amb el projecte d‘Enjardinament del Claustre de la Universitat Politècnica de Gandia, redactat i dirigit amb Pablo Peñín LLobell

2002. Primer premi al concurs per a l‘Estació d’autobusos a Maó, Menorca en equip amb els arquitectes Joan Gomila y Doménec Enrich , convocat per la Conselleria de Transports i Obres Publiques, amb posterior encàrrec del mateix.